Доставка цементу, піску, щебню

Якщо ви перебуваєте в Кропивницькому та  Кіровоградській області і вам терміново потрібен пісок або гравій, то приватне підприємство «Моноліт-РРА» — це те, що вам необхідно! Саме тут ви зможете замовити пісок, гравій, щебінь або їх суміш найвищої якості.

Доставка будівельного піску

Пісок — це той вид будівельного матеріалу, без якого, мабуть, не обійтися ні на одному будівництві. Будівельний пісок являє собою пухку суміш зерен розміром 0-4 мм, що утворилися в результаті руйнування гірських порід під дією природних сил природи. Будівельний пісок використовується в дорожньому будівництві, при зведенні насипів. Він застосовується для виробництва таких залізобетонних виробів як: кільця, блоки, перемички, бордюрні камені, бруківка і багато інших. Також пісок використовується при приготуванні будівельних розчинів для кладки, штукатурки, стяжки та ін.

Продаж щебеню гранітного

Щебінь — гострокутні уламки гірських порід розміром до 100 мм, що утворилися при їх вивітрюванні зустрічаються у вигляді пухких або слабо зцементованих скупчень. Основними властивостями будівельного щебеню є його міцність, морозостійкість, дійсна, середня насипна щільності, водопоглинання, водонасичення зерновий склад і форма зерен. Застосовується для фундаментних робіт, у виробництві бетонів і залізобетонних виробів, при будівництві доріг.

Доставка гравію

Гравій являє собою маленькі камінчики, які є наповнювачем в цементному розчині для підвищення його міцності. Тип гравію залежить від способу і місця походження: річковий і гірський (застосовується в будівництві і є найдешевшим), морський (буває самих різних кольорів). Гірський гравій має шорстку поверхню, що дозволяє цементу, кріпитись за його краї, що допомагає скріпити всю суміш. Для швидкісних шосе, де поверхня не повинна розсипатися, це є головним значенням. Так як гравій використовується в більшості будівельних робіт, він має величезний попит на ринку. Зерна гравію можуть бути від 5 до 70 міліметрів кожен. Від вибору будівельної суміші, залежить який буде використовуватися гравій: крупнозернистий чи дрібнозернистий. Так само гравій відрізняється і місцем видобутку. Буває морський, яружний, річковий і гірський гравій. Кожен тип має свої відмінні властивості, які зумовлюють сферу застосування.

ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ