«Моноліт-РРА» — надає своїм клієнтам можливість оренди якісного будівельного обладнання за вигідними цінами. Для постійних клієнтів при замовлені великих об’ємів бетону певні види обладнання надаються БЕЗКОШТОВНО.
Наша компанія постійно намагається розширювати орендний парк будівельного обладнання для різних видів робіт. Це допомагає нашим партнерам краще якісніше виконувати поставлені завдання при мінімальних витратах часу та грошей.

Опалубкою називають допоміжні тимчасові будівельні конструкції, що створюють об’ємний зовнішній каркас для формування монолітних бетонних блоків. Вона складається з щитів і елементів кріплення. Знімну опалубку можна демонтувати, коли бетон затвердів. Вартість тимчасового користування залежить від виду, складності конструкцій, необхідної площі і часу використання. Оцінюється в гривнях за квадратний метр.

Для того, щоб проводити бетонні роботи максимально ефективно і з найменшими витратами, необхідно користуватися спеціальними пристосуваннями, найважливішим з яких є ємність, в якій розчин може переміщатися по майданчику і зберігатися деякий час.

Вібробулава — це техніка, необхідна на будмайданчику, під час заливки фундаменту. За допомогою вібратора для бетону, який і використовується в поєднанні з різними насадками забезпечується якісне ущільнення бетонної суміші на великих глибинах.

Віброрейки для укладання бетону використовуються з метою ущільнення і розрівнювання бетонної або цементної суміші при бетонуванні та цементуванні підлог, дорожніх покриттів, майданчиків та інше.

ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ